Pengikut

Khamis, 18 Mei 2017

King Park Hotel,Sabah



Mari kita lihat keadaan dalam bilik King Park Hotel nie,tapi bilik kami sajelah bilik abah dan mama tak dapatlah nak ambil gambarnye kan kami berebut nak solat.


 : bathroom :



shower room tak best sempit kalau tutup pintu boleh lemas bila mandi memang aku buka pintunya



extra bantal 1 je jadi milik aku lah




 cuma yang aku perasan lain bilik kami ada sofa bilik abah mama tak ada dan ruang biliknye agak sedikit kecil.

buka jendela nampak pemandangan bandar KK


 dan laut 

permandangan nie sekitar jam 6.30 petang, dah mula gelap dan kebetulan hujan pula lagi lah cepat gelapnye petang itu.


Lepas solat isyak kami pergi makan dengan cousin kite,best dia belanja makan lobster dan lain-lain..nanti aku cite kemudian yea.


.............................................. ll ..............................................................

 AddressJalan Masjid Lama, Pusat Bandar, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...