Pengikut

Jumaat, 18 Februari 2011

berjaya buat heartbeat

Antara blog yg mai suka baca dan pasti akan tertunggu cite baru dr blog nana.Semalam buka lah blog dia ada cite pasal pendapatan tambahan dengan HEARTBEAT .Baca punya baca mai pun dah tersangkut nak join sekali benda ala nie,lg pun boleh dapat duit walaupun incomenye sikit,jadilah sikit pun sape nak bagi..hehehehe...Mai pun ikut lah cam nana,follow blog MZ but boleh tak paham cam mana nak buat..kelakar betullah..Tah cam mana boleh plak terbuka blog Kau Tercipta Untukku. Haa kat blog nie ada 1 by 1 instruction guide yg di bagi..so mai pun follow lah ..At last berjaya gak buat Heartbeat...

Hoye hoyeee..Money money come to me..


Taaaraaa tgk tu dah ada 4 sen Another RM 49.96 to cash out..



So kawan2 plz Car C Click click Yooo!!! my banner heartbeat.
Thank you so muchhh...

1 ulasan :

maszmadi berkata...

wah! dah ada income sampingan.. hehe tahniah.. penah trasa nak join, but x paham instruction.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...