Pengikut

Jumaat, 11 Februari 2011

Ada Ape Atas Meja

2 hari nie datang keje tgk atas meja ada je benda(hadiah),klu bila2 mcm nie kan best bahagia je hidup,mesti semangat nak pegi keje hari2(padahal tension dgn keje,tel asyik bunyi2 je tak behenti2,sakit telingo den ponat mulut nie).

Hari Khamis,datang keje lmbt sikit  tak lah lambat sgt pun dlm 7.34 ikut jam punch card,hubby hantar naik motor boleh lah lambat klu naik kete mesti kena kuar awal tak pasal2 kang jem plak..Cite nye cam gini,sampai je opis lepas punch card terus ke tempat duduk dalam gelap2 tue mai tgk atas meja betul2 kat keyboard computer ada BUNGA...La sape plak bagi nie,tapi cam tau je sapeee...korang nak tau ke???? tak boleh bagi tau nie secret kang kecoh plak opis nie..kang tak pasal korang dapat dosa..hahahaha..



gambar nie diambil bila dah buka lampu kang tak nampak plak apo bende nye..
H nape bg bunga plastik mai nak bunga hidup..kira okey lah coz ada gak usaha kau nak bg bunga..tahun depan mai minta lain yea..

Cite ke2 hari nie Jumaat,arini sakit perut plak pepagi dah pegi bursa saham(toilet) balik tempat dalam gelap gak (for information opis mai pepagi blm on semua lampu langkah2 penjimatan pukul 8 baru on semua) tgk ada kad siap tindih kan dgn bunga semalam,terus capai ehh kat bawahnye ada kotak love coklat..best best..i like...




nie boleh bg tau org nye kak jue nak tau rupa mukanye tgk cite masa bowling time

thanks yea kat korang bg hadiah...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...