Pengikut

Selasa, 1 Februari 2011

hari wilayah ke letourde langkawi?

                             bendera hari wilayah persekutuan

1st of all i want to say happy federal territory day(hari wilayah persekutuan).Selepas subuh kami bersiap2 nak ke dataran kononnye nak tgk lah apa yg ada sempena sambutan ari wilayah.Setelah sekian lama tak naik tren,arini catat sejarah naik tren coz pk mesti tutupnye jalan kat kl nie dah kata buat kat datarankan.Masa naik tren tue teringatlah zaman purba dulu bercinta naik tren je,yelah dulukan time belajar mana lah ada transport sendiri naik lah public transport walaupun hubby tika itu ada motor.Jangan haraplah dapat naik mampus kena marah dgn family nanti,mai pun takut nak naik dgn hubby kang jadi ape2 tak ke nanya.Tak pasal2 kena tahan polis ke excident ke dll..hehehehe..(mengarut je kan).Kami naik kat stesen Sri Petaling park kereta kat sana beli tiket ke Masjid Jamek.

Sampai je kl terus ke Dataran Merdeka pada masa tu jam pukul 8.30 am,eh tak de ke sambutan tak ada ape2 pun..Terus ke depan tengokkkk laa tak ada sambutan pun yg ada dorang wat sambutan Letourde Langkawi apa daa.Gasak lah dah sampai jln2 je lah tengok itu tengok ini,dengar org menyanyi memekak dgn lagu rock(sound je lebih suara penyanyi tak da tengelam dgn sound yg kuat),minum air milo free dan main itu main ini.

Apa kata kita layan dulu gambar yg sempat mai ambil tadi kat sana,korang mesti tak pegikan.Mesti ada lain aktivitikan..




budak2 nie tgh belatih dulu kang dorang lawan main basikal


nie yg masuk utk kat dataran je bukan yg betul2 letourde langkawi


ada gak perlawan bola jaring,permainan yg mai x tau & x pernah main pun,
sikit2 kena pit pit pitt dari pengadil je


tue dia hubby nak gak begambar


dah mula lawan basikal,dulu mai suka sukan nie (sukan extrem)ingat lagi siap pegi, masa tue kat klcc ada sukan basikal,sketboard dll

mai suka tgk brother nie main,bagus..


milo free apa lagi kasi ambilah,berdoyon2 org ambil minum.Bagus gak dah dahaga time nie matahari dah naik panas plak tue..


tue apahal plak hubby beratur

   

ooo nak main bola kena masukkan bola ke dlm lubang tue rupanye

asal nie,nak minta tips ke mcm mana nak sepak sampai masuk.malu lah hubby kata main futsall nie yg senanag takkan tak boleh



 adik tepi sikit abg tue nak sepak





dapat hadiah botol air,hubby berjaya masukkan bola..tahniah(x de lah bagus sgt,hehehe)

ada lagi tue nak main,suka hatilah hubby klu tak dapat hadiah siap lah.




mai nak gak bgambar 1 keping pun jadilah ni kan blog mai bukan hubby yea..

Dalam pkl 12 kami balik,naik kereta lepas tu pergi giant beli makanan nak makan mlm nanti.Korang nak tau tak apa mai masak tunggu yea N3 lepas nie..
Sesuatu yg sangat sedap..
..Bye-bye..

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...