Pengikut

Khamis, 10 Februari 2011

Cite besday lagi...

Tak habis2 lagi cite pasal birthday nie,jgn korang MUAK sudah lah...mesti tak kottt orang terliur lagi ada lah...Semalam dlm pukul 8 mlm kami ke teratak family mai(bukan teratak bonda-mawi),ingat tak mai ada cite pasal kek yg dibagi oleh aby yg nak sambut but kena cancel tue.Tak nak kecilkan hati aby maka mai pun sambut lah kat sana.Dah lah belikan kek boleh plak tak nak sambut dgn dia ada yg merajuk plak nanti..

Best wooo..kecoh plak rumah malam td..





bersama 2 budak nakal(sepupu)
belah kiri baju kuning tue ika(adik) & putih nama nye ira(kakak)

ira banyak kali tanya buah chery tue kaklong suka makan tak?,lepas tue tanya plak kat b\aby benda yg sama, sebenarnye dia nak buah chery tue.. tulah budak2.



potong kek

muffin yg buat semalam pun ada lg so mai bawa lah kesana

gambar nie mai snap sendiri guna camera aby,nak try ok tak???

hehehe mcm suap2 time kahwin plak

suka suki...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...