Pengikut

Selasa, 8 Februari 2011

Today is my Birthday

"Syukur alhamdulillah Kau masih memberikan ku peluang bernafas dibumi Mu Ya Allah,memberiku ruang masa tuk sujud kepada Mu.Semoga Kau selalu melindungiku dari segala malapetaka dan berilah dan makbulkan lah segala pemintaanku..Amin"

Seawal pagi lagi mai dah dapat msg wish happy birhday dari family dan kawan2 dan juga dr pihak PKKM(opis).Tak lupa juga dlm fb..Wahh ramai nye yg ingat birthday mai, hehehehe korang tgk kat hari lahir tue kan..Thanks  yea kawan2 mai very appreciate sesangat2..Buat hubby thanks yea dr semalam tak henti2 wish, nak jadi org pertama katanye..Ala jgn risau lah hubby u always no 1 in my heart..

Tahun nie mai hadiahkan diri mai dgn bercuti selama 2 hari..bermula dr semalam..Klu tiap2 tahun kerajaan bg cuti birthday kan best..Baru lah dapat melahirkan tenaga kerja yg produktif(yolah tue,dah malas tu malas lah gak)
Hubby semalam ajak berdating kat Menara Tinjau Hulu Langat,ayoo ramai nye couple dating ada yg dok kat luar kereta,dalam kereta, atas motor, atas bukit...yg dlm kereta paham2 je lah mesti ada nye aksi terlarang,nape mai kata mcm tue la bila mai lalu kat sebelah kereta dorang,baru nak bangun duduk betul2,subhanallah...Patut lah ada lugu "kalau berpacaran" cuba lah ikut lirik lagu tue sikit ada unsur nasihat agar tak melakukan aski terlarang..Eh bukan nak jd ustazah plak tak salah klu kita sama2 menasihatkan benda yg betul..

Sejuk je mlm tue,tiba2 teringat masa kami honeymoon kat cameron highlands plak.cantik permandangan dapat lihat semua bangunan,lampu2,KlCC,Menara Kl dan juga ada sekali sekala bunga api..Best siuttt...Erm tak dok lama pun lepas tu kami merayap plak kat up town ......Dah byk kali pegi but mesti tak de benda yg berkenan pun,hubby je lah yg beli seluar pendek nak pakai dgn t-shirt JC dia..Adalah dlm 3 ke 4 kali kami tawaf.Blh naik haji cam nie...Lapor plak makan lah yg org jual tepi2 jalan tue ala yg cucuk lidi tue..Dalam pukul 1.30 baru kami balik..Mata dah mengantuk dalam kereta dah bantai tido,sampai rumah pintu pagar bomba dah kena tutup.hubby lah buka pintu tue nak masuk..Masuk rumah cuci2 kaki muka bommm tido...ZZZZZZZ

1 ulasan :

Hatiku berkata...

hepy besday... wish u all the best n gudluck... semoga berbahagia... amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...