Pengikut

Sabtu, 29 Januari 2011

Bowling Time


Ohyeee best nye arini,mai & hubby pegi main bowling dgn kawan2.Meh nak kenalkan satu persatu baju kuning tu Farha(kawan dr sek. men. & ex-opis) sebelah tu adik dia yea bkn bf dia Oden namanya dan last sekali tu kak jue(kawan opis).
Sebenarnya nak main bowling kat Carefour Sri Petaling tapi semua dah kena booking sudahnya kami main kat Plaza 63-Taman Salak Selatan.Main kat sini best tak ramai sgt org boleh wat hevok hehehe..

Hubby & Oden geti main kami ber3 nie ermm sekadar boleh lahhh...But mai tak lah teruk sgt.Kami main 3 frame je,amek kau sakit tangan..

1 Game
Oden mewakili Farha

  2 Game

3 Game
mai mewakili hubby

Cuba teka kak jue no berape,x de pun kan gambar dia.Dia no 5 every game.Asyik kena usik je lah dgn kami,kadang tue dia merajuk asyik last je...bak kata Oden "Belajar dari susah dulu" tak pe kak jue nanti kita main lagi..kak jue kan dah boleh main..

Tak nak amek gambar kak jue,dia kata tak payah lah amek gambar org kalah

Sekitar gelagat kami masa di sana







 Posing dgn hubby dah semestinye..

Habis je main kami sepakat pegi makan KFC kat Kuchai Lama..Masing2 lapor habis semua ayam.Hahaha masa main tu ada gak rasa lapor tp nak menang punya pasal wat dont no jelah.Sampaikan minum air pun tak nak.Ish ish ishhh.
Peace to all.bye..



1 ulasan :

Mdm Biar Betul berkata...

wa... bestnyer men bowling!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...