Pengikut

Selasa, 5 Julai 2011

Hanya RM5 saje..


 Believe or not baju yg kami pakai nie hanya RM5 je..Mai ingatkan baju yg paling murah sekadar RM10 rupanye ada lg murah.Korang teka kat mana kami beli???? anda ada masa 30 saat utk meneka.....cepat teka masa dah hampir tamat.... tet tet tet masa dah tamat...Kami beli kat Jln TAR lah..

Masa nak beli tue siap mai tanya 2 3 kali,eh betul ke kak RM5 je nie ke saya salah dgr.Betul dik RM5 je beli lah dah murah nie amek lah 2,3 pasang.Setelah betul2 double confirm mai terus meleret mata pd Amirah & kak Jue,jom kawan2 kite beli nanti boleh pakai sama2.

Nasib mai X malu dorang pun rembat gak sorg sepasang,tp mai rembat sampai 4 pasang.Bukan semua mai nak pakai, 2 pasang tue mai bg kat 2 org adik mai pd Yasmin & Aby, mai plak 2 pasang lah jadinye..Macam yg korang tau lah skrg setiap selasa dah jd rutin wajib kena pakai Skirt Maxi,so mai sound lah pd Amirah & kak Jue suh pakai baju RM5 tue arini.So arini yg mendgr kata hanyalah Amirah je si penderhaka kak Jue x nak pakai katanye seksi sgt,lg pun dia nak naik bas malu plak dok org pandang2 dia nanti..Tak pe lah kak Jue next time kita pakai sama2 yea tue pun klu akak dah hilang malu yea.kahkahkahkah...


Tp baju nie korang kena pakai inner tau klu tak mau seksi U..Oh ya mcm2 warna ada tau sekali tgk cam warna pensil plak..Next day mai akan pakai baju warna hijau plak yea..

Sekian dulu cite arinie


4 ulasan :

maszmadi berkata...

wah seksi yerk.. patut x yah pakai inner tu, pakai simis cam masa sekolah2 dulu jerk.. baru best..... haha

Nor Iman Hashim berkata...

murahnyer...x x belikan pn...iskk..iskk..

myfara FLK berkata...

mana blh kak masz kan tue aurat..kahkahkah baik lah sgt aku nie..dah tak sesuai dgn imej seksi lg..skrg kena muslimah..

myfara FLK berkata...

kak iman org ajak aritu ikut tak mau..tue lah jual mahal sgt..klu tak blh pakai sama2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...