Pengikut

Jumaat, 8 Julai 2011

Sorry Cik Pelangi

Mai lupa nak bg tau kat hampa semua yg skrg nie mai dpt patner baru menggantikan eja yg sdg menjalankan tugas sbg PA kpd TKP (0) di tingkat 3 selama 3 bulan.Sebenarnye eja pun menggantikan kak Zura yg sdg cuti bersalin.Nie kes ganti mengantilah nie mai je dok statik kat sini.

Partner baru mai nie pun PKP kat bhg Rekaan,namanye Bahrlinza Aidick Nadiakeeza Bt Bahar a.k.a Cik Pelangi..mai tau mesti korang berbelit lidah nak sebut,mai pun mcm gitu gak but kita kena respect nama dia,coz namanye adalah gabungan nama ayah dan mak dia,unikkan nama dia.Cik pelangi mula bertugas bersama mai pd minggu nie iaitu ari Isnin ,masuk arinie dah 5 ari.Masa mula2 Cik Pelangi bertugas mmg lawak jawab call boleh no hal but bila nak tranfer agak lambat sikit mesti nak kena tunggu mai ckp ape no ext tel.Tak pe lah cik pelangi mcm tue lah gaya mai mula2 start bertugas,lama2 ok dah jari tue dah laju je tekan button tel tue.

Best gak kwn dgn Cik Pelangi nie, perangainye sesuai dgn namanye yg penuh dgn warna warni ade je kecohnye dia buat, siap bawa segala hartanye dr bawa ke atas korang nak tau tempat eja nie dah jd tempat dia sepenuhnye dan yg paling mai suka sekali dia byk makanan nti ade je offer kat mai.

Tapi Cik Pelangi mai terpaksa tinggal Cik Pelangi buat keje sorg2 Isnin minggu dpn coz mai nak ikut hubby pegi Kelantan ada kenduri kahwin org opisnye.Kata tempat isteri di sisi suaminye kahkahkah,tak de lah mai pun x penah lg pegi kelantan nie ada peluang so baik mai pegikan.Cik Pelangi jgn risau klu ada masalah refer je Eja (103) dan Amirah(300) dorang mesti blh tolong kamu.Mai janji mai cuti 1 ari je ari selasa mai masuk balik keje ok.



Cik Pelangi kamu membuatkan hari2 Awan Nano nie gembira sekali..


CiK Pelangi nie pun ada blog gak korang boleh clik sini tp ada sikit emo pd entry nye but the way tuelah isi hatinye disebalik keceriaannye.


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...