Pengikut

Selasa, 19 Julai 2011

My face in 20 years


MashaAllah OMG !! begitu tua sekali muka mai pd 20 thn yg akan dtg padahal klu dicampur ditolak dibahagi didarab umur skrg yg baru 20an(baru katanye) dgn umur yg akan dtg baru dlm 40an je tapi korang tgk lah hasilnye IN20YEARS.COM buat,muka mai dah mcm nenek kebayan makan sirih je..Klu mcm nie mai nak buat botox, telan vitamin C @ telan ape2 vitamin lain lah bila dah cecah umur 30an supaya muka nie tak jadi mcm gitu rupenye..Tue belum tgk keadaan body plak tah2 kembang membang tak hingat.Hubby plzzzz jgn cari bini baru yea nanti I mengoyan tau mcm mati anak..

Nie just suka2 je tau mai tak amek serius pun,tua tue pasti akan dtg kite semua tak mampu pun nak mengubah takdir & ketentuan Ilahi..So klu korang nak try tgk muka korang  dlm 20 thn yg akan dtg sila click IN20YEARS.COM



 ***terasa plak nak tgk muka hubby 20 thn akan dtg handsome lg ke tak???? hehehehe

4 ulasan :

cik pelangi berkata...

kah kah kah!!!! x tau nk ckp cemaner.. cun woooo...nenek tua kah??? ngeh ngeh ngeh

maszmadi berkata...

hm, agak2 nanti time tu suara sama lg @ dah berubah jugak yerk... hehe

myfara FLK berkata...

Cik pelangi yg pastinye ko pun akan nampak tue bila ditambah 20 thn akan dtg..padahal umo ko muda lg..

myfara FLK berkata...

kak masz klu suara tone lari habislah kena buat keje lain keje hakiki kena org lain take over..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...