Pengikut

Rabu, 20 Julai 2011

Tak semena mena dapat bunga..

Cuba teka sape yg bagi mai bunga nie??????????? sape dia huby!! tet tet tet SALAH..Bukanlah member opis mai yg bagi..Konon2 nak buat surprise lah tue kat mai nak buat mai teka sape yg bagi..alih2 dapat gak tangkap sape yg bagi..Orangnye ialah Kak Sue,misi kamu gagal kak sue keh keh keh...mcm mana mai dpt teka kak sue pasalnye semalam mai cakap dgn dia kak sue nak bunga kantan tak???dia gelak2 kata tue bukan bunga kantan lah mai klu nak besok baru blh amek lepas habis majlis..Kebetulan semalam ada majlis pertandingan pidato kat opis mai,pasal tue lah byk bunga2 menghiasi opis nie...

Tup tup pg td dpt call dr guard minta mai turun bawah amek brg,katanye ada org bagi sesuatu..Dlm kepala dah pk bukan2 ape plak benda nye,sape plak suruh aku jaga brg dia nie yelah skrg nie dah sibuk org mengagih2kan kuih raya,so nak minta aku tolong jualkan lah tue..Sekali turun bawa guard tue bg bunga,tanya sape bg guard tue dolak dalih plak kata tak kenal cuma yg bg tue org perempuan..Dr situ lah mai dah dpt teka sape yg bagi...

Naik atas terus tel kak sue,gelak2 bagai lah kami..Kak Sue konon pura2 X mangaku bagi bunga..lepas mai ckp byk kali dia yg bg akhirnye dia mengaku gak...Boleh plak kak sue siap pesan kata nanti balik masak yea bunga kantan tue..kahkahkahkah..


Anyway kak sue thanks yea bg kat mai bunga,dr mana bunga tue dtg tak penting yg penting keikhlasan kak sue tue sendiri yg mai hargai..LOVE U KAK SUE...


***Kak sue nak cakap sikit,kak sue ke yg balut bunga nie..pandai kak sue..blh buka kedai bunga nie..

2 ulasan :

cik pelangi berkata...

besh2 dapat bunga...jap g cik pelangi nk amek kt bawah tu..balut sndirik...hikhikhikhik

white daisy berkata...

Salam Mai.. Miss U.. Actually, bukan akak yang bagi bunge tu.. sori syg! Hmm, marah tuan punye bunge.. i'm so sorry kerana menimbulkan spekulasi.. Mai, ko kene cari tuan punye bunge n say thank you... love u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...