Pengikut

Isnin, 4 Julai 2011

SenamRobik Bersama Adilla Idris


Jumaat lepas ada senamrobik yg di instructor kan oleh Adila Idris.Actually nie adalah kali ke2 Adila dtg ke PKKM utk  mengajar senamrobik.Bagi korang yg tak berape nak perasan sape tue Adila Idris,sebenarnye Adila Idris adalah penyanyi dan pelakon satu masa dahulu,kini menambah career sbg intructor.Padanlah badan Adila nie solid je mcm anak dara pun ada gak,rasa tercabar plak mai.Kena usaha keras nie kuruskan badan.

Tue dia En Rizan kite sdg pasangkan mikrofon pd Adila,suka lah tue...


Cam biasalah bila dah ada camera apa lg kasi posing lah..Jom semua kita berposing mosing..



Gedikkan kami,yg kat belakang dah standby nak bersenam kami dok sibuk lg bergambar..kahkahkah..



Yg mai pegang tue Blacberry playbook Amirah semua gmbr yg diambil arini menggunakan playbook dia..Best siut rasa cam nak beli.

- Sekian -

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...