Pengikut

Rabu, 13 Julai 2011

Raikan Cinta Haliz & Nurul


First time nie pegi Kelantan gara2 nak pegi kenduri kawin staff hubby kat Kuala Krai.Ikut plan awal2 nak konvoi reramai kesana sudahnye yg lain2 kena standby utk perhimpunan BERSIH, maka 2 kereta je lah kesana senang cite kami ber4 je mai & hubby dan 2 org taff hubby.Kami bertolak dr KL pkl 7am dan sampai ke rumah pengantin lelaki pukul 1pm.

Sesampai je disana mai naik hantu eh bukan naik heran tau,kenape??? org tak ada! kami pk dah habis majlis ke nie ke belum start majlis lg..Alang2 dah sampai kami terus je masuk tak kisahlah org tak ada pun,tak kan nak patah balikkan buat malu je nanti.Bersalam dgn family pengantin lalu dijemputnye makan,pucuk dicita ulam mendatang kami memang tgh lapor mana tak nye breakfast pagi tue just makan mee grg je,org dah offer makan ape lagi pi meja makanan kami pun senduk je lah makanan.Apa lagi kami makan sampai kenyanglah, habis semua lauk kami senduk bubuh dlm pinggan..

tempat makan beradap pengantin,dah macam party birthday plak ada balon2 bagai.tue belum korang tgk kemah makan tetamu siap ada lagi byk tue..

 simplekan pelamin dia bertemakan merah dan putih

tue dia member2 bomba..

Berbalik pd cite pengantin,rupanye di Kelantan majlis persandingan raja sehari diadakan lepas zohor kiranye selepas jam 2 lebih..Jadi maka dgn itu kami hanya dapat jumpa pengantin lelaki je.


 nie pengantin lama yea..but kami sentiasa berseri2.kahkahkah

seperti biasa gambar gedik tuan punya blog mesti kena ada..

ole-ole buat tetamu dr pasangan pengantin..

sebelum balik hubby tinggalkan pesanan buat pengantin di buku kehadiran tetamu.Pisst pisst hubby kasi tulis kat situ suruh dia open table belanja kite semua kat KL kan kite dtg dr jauh sampaikan kematu buntut nie....

Habis je kami bergambar dgn pengantin lelaki dlm pkl 2pm kami pun beransur dr situ lagi pun org ramai dah mula dtg,kami nie tak kan nak dok tercegat kat situ lama2 malu lah kang org kata tak geti2 nak balik ke? Sampai nak kesudah kami tak dpt tgk dorang bersanding nasib lah ada banner kat depan dpt gak lah tgk cam mana rupa pengantin perempuan tersebut.




Selamat pengantin baru buat Haliz & Nurul,semoga berbahahagia hingga akhir hayat dan semoga dapat baby cepat..hehehehehe

1 ulasan :

maszmadi berkata...

erm..... ada belon yerk, kalau anak aku ada mesti dia terloncat suruh papa dia ambik belon tu..... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...