Pengikut

Sabtu, 29 Januari 2011

Bomba Ni Nong Ni Nong

Rumah terbakar panggil bomba,
bomba datang berlumba-lumba,
bomba tersekat dlm trafic jem,
rumah hangus terbakar akhirnye.

Malam td singgah jap opis hubby coz nak amek barang,wahlawe dah siap rupanye opis baru hubby.Dulu opis hubby kat bhg atas dok penat nak turun naik tgk staff dia,tu yg hubby buat opis kat bawah.Seingat-ingat,mai pernah pg opis hubby 2 kali je tu pun coz teman hubby main badminton sama2 dgn staff dia.Yelah sekali sekala kita kena bersosial dgn staf baru lah ngam 1 bahagian x de lah susah nak berkomunikasi nanti.Walaupun kita diatas kena gak pandang org dibawah.

Bangga mai dgn hubby,apa yg dia impikan dlm kerjaya dah tercapai,sekarang kerja tak lah sesusah dulu(MPSJ kena saman menyaman,terjah permis,jaga laluan lalu lintas dll),sekarang dok opis dgn ada aircorn ada staff sendiri dan yg penting dah x payah nak OT je.cuma hubby penat asyik bermeeting sana sini,adat lah tue kan kerja opis.

Jom kita geledah bilih En. Mohd Khairulanuar B. Othman.

Kita mulakan dr luar hingga ke dalam bilik OK!


Keadaan dalam bengkel







Toyota Hilux nie yg hubby guna klu nak kuar opis,klu x de driver hubby bawa sendiri.nak cuba naik x blh plak,so amek gambar je lah..
(gemoknye mai,salah camera nie yea mai kurus je hehhe)

Now kita masuk dalam opis plak!


 Close up sikit,bersih betul meja hubby nie


Wah amat terharu......(kebetulan pc hubby tak off),ingatkan tak ada gambar kami,rupanya ada...Sayang juga hubby kat mai rupanya..mai pun ada gak letak gambar kami kat pc opis.
Terus tgk gambar kahwin kami...ala haii masa tgk tue rasa macam baru kahwin je plak.


I LOVE U HUBBY
yang kat luar tue semak sikit,siang tue dorang kenduri buah limau.

Dah settle semua,kami pergi ke uptown Shah Alam..Malam td mood ok tue yg blh jalan2 sampai lewat malam(mai kan cepat mengantuk).
Tak beli apa2 pun just jalan2 je.Tempatnye ok tak lah sesak mcm downtown cheras tue.susah nak parking nie senang je.kedai2 pun elok je tempat makan yg besar.Sorry tak amek gambar leka tgk barang2.But if i go again i will take a picture for u all..

Bye-bye

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...