Pengikut

Isnin, 10 Januari 2011

MAKAN hilang TENSION

N3 lagi,hehehe tension2 pun sibuk nak buat blog lg.Nie je lah ruang mai nak luahkan perasaan nak mengadu pada yg nak dengar,hubby dah semesti nye tempat ku luahkan perasaan suka duka tempat bermanja but nak gak lah rasa dari kawan2..

Actually petang tadi dari tempat kerja hubby terus ke Sri Rampai,Setapak main futsall,yelah kena practis nanti ada perlawanan futsall.Mai yg kat rumah nie wat lah apa yg patut.Hubby tel tanya nak makan ape so kirim je lah makan bihun sup,masa sejuk2 nie makan panas2 sedap.So tak kan nak makan tu je,mai pun goreng lah keropok dan nugget.

Hubby balik,selepas selesai kemas diri kami pun makan lah..Makanlah mai, cara nie kan boleh hilang tension,bagi perut kenyang jiwa tenang..HAHAHAHA..

Oh ya keropok nie kak Ct (wife abg aziz) yg kasi,nipis je keropoknye lidah pun tak gatal bila makan.mai masak sikit je,simpan sikit utk makan ari lain..tu pun ada balance yg dah goreng nie..

nugget ada lah kegemaran kami,padahal benda nie senang goreng je lepas tu makan.


Air teh panas,tgk iklan kat tv kata nye teh boleh hilangkan stress dan awek muda..Betul ke?
Dah tak mau tulis lagi mau sambung berehat balik...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...