Pengikut

Rabu, 19 Januari 2011

Bosan Boring Bored...


 Betul tajuk tue,tue yg mai rasa sekarang nie.Walaupun besok cuti Thaipusam Day tapi hati ni rasa bosan.Pagi2 lg dah tak ada mood.Mai harapkan bulan nie dapat berita gembira but it's not.


Bosan pasal ape mai oiii..Tah lah bosan pasal keje pun ada,bosan dgn kawan2 pun ada,bosan pasal cuti pun ada(nape tak cuti 2 ari je) ishhh tak tau lah...

Tel hubby pun tak best,tak dapat nak ceriakan perasaan nie,"Ya Allah kepada Kau aku memohon berilah keceriaan kepada ku,rahmati lah hidupku,makbulkanlah permintaan ku.Ya Allah kau lah Tuhanku yg 1 tiada yg lain ku sembah malainkan Kau.Amin"

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...