Pengikut

Isnin, 7 Mac 2011

...Dapat Hadiah...

Dah sebulan berlalu my birthday ada lg org ingat yea birthday mai siap dapat hadiah lagi.Banyak happy woo,mcm nie nak tiap2 bulan birthday boleh gitu.Cam mana lah nak kira umur..Sejak dah besar ni(tak nak kata dah tua) susah nak dapat org bagi hadiah,cuma org2 yg terdekat je yg akan bagi bukan lah nak minta but terasa lah diri nie disayangi..Buat hubby every time my birthday ada je something yg menarik dia akan buat dan bagi walapun tak lah mahal,mai tetap terima apa yg penting eh bukan apa yg penting kerjasama(ikut cara wanderpets) kasih sayang yg hubby berikan amat lah dihargai,
sayang hubby laju2..hehehehe..

Wei wei wei apa yg kau merepek nie mai,okey back to the story mai dapat hadiah dr officemate kekda @ tuan punya blog puanstoberi.Siap kata sorry yea baru nak bg hadiah bz dgn keje.Dah tue siap ambil gambar,tgk lah muka mai cam tak siap je..Masa nie memang mood tak elok so ala kadar je make up..lalala alasan lah tue.

gambar dari blog puanstoberi

Nak tau apa yg mai dapat jom kita tengok



kekda kata walaupun dah lepas masih lg tulis happy birthday patutnye happy belated birthday lah kan..tak kisah pun kekda baru lah terasa cam aritu punya birthday

tarra nie lah hadiahnye siap tulis nama mai lg..thanks kekda..i like it..




Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...