Pengikut

Khamis, 24 Mac 2011

...Laparnye...


Pehhh mai sangat lapar malam nie..nak makan dah malam sgt kata org klu makan malam nanti cepat gemuk..Pasal tak nak gemuk lah nie(padahal memang gemuk pun) mai menahan kelaparan..Aduh iklan kat tv kuar macam2 plak makanan,tergugat iman nie..Klu ikutkan hati nie mau je ajak hubby pi beli burger,burger special lg gitu baru lena tido malam nie.Oh tidakkkk aku tak boleh makan kang ada lg my friends hantar status kat fb asal nampak gemuk.Ishh ada je nak komen org,adat lah wei dah kawin mesti lah berisi sikit klu tak berisi tue maknanye dia tak cukup makan(sound direct nampak).Uishh perut plak bebunyi,diam lah perut tahan lah sikit besok je breakfast makan.

Bila lah mai nak kurus cam dulu2 masa zaman single..ada ke harapan:-( Sekarang nie nak pakai baju dulu2 dah ketat,sian baju tue semua dok je dlm almari siap ada yg dah sedekahkan kat org dan buang kat tong kitar semula,eh yg ada tong pkaian tau bukan main masuk je,perihatin tau bukan main belasah je buang..


Korang tgk lah betapa slim nye mai dulu,sekarang nie erm gemuk sana sini lemak belebihan..Bukan setakat lomoh losen mustajab bejoging pun dah buat but tak nak gak kurus2..adohaiiii mcm mana lah org yg tahan lapar tak makan nasi berbulan2 tue..Siap makan sayuran je klu makan nasi pun setakat 1 senduk kecil je..Dah lah malas nak taip lagi nak tidolah anyway pada korang yg nak makan tue sila2 lah kan makan,mai tak halang pun.

K cau cin cau..

1 ulasan :

Amalin berkata...

makan je akk... nnt lapar xblh tido... hehehe... gemok xpe tp sihat kurus xsihat wtpe jgkkn??? so,jom kte mkn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...