Pengikut

Isnin, 21 Mac 2011

Hasil kerje hubby

Jom kita tengok picture yg disnap oleh hubby..Sempat gak hubby snap beberapa picture flora.Kami plak sibuk nak berjalan sana sini dan leka berborak sesama sendiri.Klu korang follow blog mai mesti korang akan perasan hubby suka sgt snap picture flora,ada kala mai geram bukannye dia nak ambil gambar kite sibuk plak dgn snap gambar lain.But mai kagum dgn hubby gambar2 yg dia snap semua lawa mcm real je.

Jangan plak korang tanya apa nama  flora nie semua,sorry lah yea mai tak tau nama nye hubby pun sama just snap je blh lah..Lagi pun mai tak ambil jurusan landskap klu bunga ros & kektus kenallah..hehehehehehe


Dari mata mai semua gambar yg hubby snap lawa2 je klu mai mesti goyang punya..Klu korang nak komen bg mencantikkan lg gambar nie dipesilakan yelah bg tujuan penambah baikkan apa salah nye kan..

1 ulasan :

Mdm Biar Betul berkata...

owh bace dekat tajuk ingat ditanam... hehehe rupe2nye di snap.. heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...