Pengikut

Sabtu, 5 Mac 2011

Goreng Je..

Assalammualaikum...

Cheff mai dah tak tau nak masak ape tuk breakfast arini,sudahnye buka peti ais alhamdulillah ada pun yg boleh dimasak..So capai lah benda tue dan goreng..Korang cuba teka ape benda nye?????

*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*

*
jeng jeng jenngggggg



Senangkan goreng je lepas tue apa lg gup yup gap yup makan lah...Nie lah penyelamat klu dah tak de idea nak masak ape goreng ajee.Benda nie sentiasa ada dlm peti ais habis je beli..Nasib lah hubby tak komen ape2,sorry yea hubby nanti dah ada mood nak masak balik sayang masakkan yg best2 yea biar hubby sayang ku.
Korang breakfast ape arini...

Sambil menaip nie sempat gak keluar rumah tgk helikopter berlegar2 kat udara(yelah udara takkan kat jalan raya plak) dorang tgh prektis utk besok.Korang tau tak 4-6 mac kat Dataran Merdeka ada sambutan hari tentera.Klu korang tak de ke mana pegilah dataran,jom tgk pahlawan askar2 kita disana..Tanpa dorang Tanah Malaya nie takkan Merdeka.

K nak keluar jap nak pegi beli anak ikan,nak kasi ikan Arowana makan dah lompat2 dia nak makan..Mana taknye dah 2 minggu tak makan anak ikan asyik makan yg biji2 tue je..Mana nak kenyang...Oh ya nak beli juga lah makanan Chiki rabbit kesayangan hubby tue..

Okey bye bye...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...