Pengikut

Isnin, 7 Mac 2011

Hubby versi Kartun

After balik dari Dataran Merdeka kami bertiga ke opis mai kat Kompleks Kraf,korang dah dtg belum Promosi HKK 2011..Klu belum moh lah dtg arini last day pun masih buka sehingga 10 mlm...Semalam mai tak pun duty just jalan2 je sambil menunggu kawan adik mai yg nak dtg beli keris..Amek kau tunggu punya lama dah naik bosan dok lama2 kat promosi nie,klu membeli seronoklah ni tgk2 je.Sudahnye kami tgk lah persembahan nyanyian dr artis yg dijemput dan fesyen show.Melepak lah kami 3 beranak nie,mai plak asyik membebel je dok tanya mama bila dorang nak dtg..Nasib lah kwn adik mai klu adik mai siaplah kena marah gile2,sedangkan dulu zaman bercinta hubby dtg lambat mai dah membebel n merajuk sampai hubby pun naik takut nak dtg lambat..

Dipendekkan cite,setelah beli keris hubby tersinggah kat 1 gerai,dia dah bekenan plak lukisan gambar kat button.Siap panggil mai kata nak buat & tolong pilihkan warna ape yg sesuai.Mai pilihkan warna oren but hubby tak nak plak,nak warna hijau baik tak payah minta tolong orang klu dah bekenan warna lain..Apa daa...Hubby hubby kang tarik telinga baru tau..hehehehe gurau je lah...Gile nak buat kang ada plak kena marah.Murah je rm10 dok lah bediri kat depan brother tue sampai siap..Nak tgk tak cam mana rupanye bila dah siap sama ke tak jadinye,korang tgk lah gambar kat bawah nie.... 


Intai sikit cam mana rupenye

 Jeng jengggg...



Amacam sama tak.... 

Sambil jln2 terserempak dgn abg Din,abg Din nie dulu jd photografer kami masa jd model untuk Promosi Kerja kawin tahun 2009.Masa tue kami pakai baju pengantin warna hitam..Klu korang nak tgk hasil kerja abg Din nie sila buka facebook taip je nama Azuddin Ahmad Zin,sempat gak abg Din nie minta kami posing nak snap gambar.Layan kan je lah cepat2 hubby meh kita posing mesti lawa nye gambar kita nanti..


nie lah abg Din...


Taraaaa lawa kan gambar kami clean & clear..

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...