Pengikut

Jumaat, 4 Mac 2011

Nuffnang oh nuffnang

Arini 2 N3 mai baca,tgk2 dorang dapat cek dr nuffnang..Wah byk best ooo dapat duit ratus ratus..Mula terpikir bestnye lah dapat cam gitu,boleh beli barang itu ini makan itu ini pegi sana sini... 
Tue lah perempuan klu nak diperhabiskan duit tue tau je nak buat cam mana dapat segunung pun masih kata tak cukup..

Mula2 dulu Zana(opismate) kata "mai registerlah nuffnang ada orang dapat duit tauu melalui buat blog,mana lah tau nanti kau pun dapat duit".So berusahalah register,ikutlah instruction dlm nuffnang tue suruh masukkan code iklan kat blog.Dah buat sudah nye tak kuar iklan tue,pi lah tel org tanya cam mana nk buat,amek kau dapat sebakul aku(ayat yg kurang menyenagkan telinga dan hati)tak pe lah terima je,try gak lah buat godek itu ini..Akhirnye berjaya..Dapat lah iklan tue dipublishkan dlm blog mai..Untill now tgk kat akaun nuffnang jumlah kutipan masih tak berganjak2 pun still rm0.00 je..Apa dah jadi nie..Mana salahnye lagi nie..Ahhh malas nak pk biarkan je lah janji ada iklan cam org lain sudah lah..

Pada korang yg dah berjaya tolong lah ajar mai cam mana nak jadi cam korang..Mai pun nak jadi makcik kayo..diulang makcik kayo gak..hehehee..



5 ulasan :

Mdm Biar Betul berkata...

mai... kite pun rm0.00 coz x de sape nk sudi klik kat iklan tuh... hehehehe kite ari tu terbaca kat n3 kwn kite dia ckp.. kite akan dpt duit if org yg view blog kite klik kat iklan yg kat blog kite... tp dr kul 12am-12pm jer... lebey dr tu x dikire... tp x pe ade inisiatif len gak... if follower kite ramai, nnti ade org iklan sendiri yg cari kiter...

Dinda Iva berkata...

ala mai..ilek je...asal niat buat blog ape..??bukan utk duitkan..kita pon dah nak masuk 4 tahun berblog takde penah lagi cashout...sabar jek..hehehe..sebab org niat utama berblog sebab nak kongsi cerita dengan kawan²

myfara FLK berkata...

iva sambil menyelam minum air...hehehehe..

atiEy_[azHa] berkata...

memang macam tu . nuff memang lambat nak kasi up . hehe . sabar je lah ye . meh jenguk blog atiey lak . ngee~

Nur Iffany berkata...

jemput singgah ke shoppylegacy.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...