Pengikut

Jumaat, 10 Jun 2011

1 meja Char Keow Teow

Pakat ramai2 turun makan char keow teow kat cafe bawah,yg lg best nye char keow teow nie fully di belanja oleh kak sue but air sendiri paham2 lah yea beli sendiri sudah..Takkan air pun nak minta belanja.What ever Thanks kak sue belanja kami,moga2 murah rezeki dan cepat kahwin..hehehehe.

yg peace tue IDA & awek yg malu2 tue plak KAK LIN

AMIRAH & saya yg comel MyfaraFLK 

sedap gak Char Keow Teow nie..

EJA lain plak menunye dia pekena bihun sup & sebelahnye KAK JUE


Sebelah mai nie lah KAK SUE yg belanja..Tapi kak sue lepas makan terus naik opis,katanye nak tido.

So pada sape2 nak belanja mai makan,call je mai pasti join makan,free kan sape X tak..kahkahkahkah

1 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

mmg terbaik char koey teow nih..slurrrppp aje..pic aku x kaw la..kasi edit semula..layanzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...