Pengikut

Sabtu, 11 Jun 2011

Kecoh Betul Main Bowling

Kah kah kah,its very funny main bowling td..Org main bowling serius ni kami main bowling kasi pecah tue pusat bowling, mana tak nye X ada org tue yg kami boleh buat perangai gila2...Kami???? arini mai main bowling sama2 dgn kawan2..Cam biasalah klu main bowling mesti mai akan syorkan main kat Plaza 63 Kat Taman Sungai Besi..


Mempekenalkan pemain handalan bowling malaysia 





Kami main 2 games je.Tue pun 2 game ada yg dah penat cam kak Jue 1 game je dia main second game langsung X nak main..Kak Jue nie X spoting lah,kata nak enjoy today nie dah X semangat aper cer...


Jom tgk dulu aksi gile2 kami semasa bermain dan juga posing2 gedik kami..











Pusingan pertama dimenangi oleh... korang tgk lah sendiri siapa yg menang tgk pada jari yg kami gayakan,mai malas nak cakap sape yg terer...






M: MyfaraFLK 
I: Iman
 F: Farha 
N: Nana 
J: Jue 

Mesti korang kata ala X lah gempak sgt score nye sikit je...memang lah kami nie bukannye geti sgt main,main baling je janji pin bowling jatuh sudah...


Pusingan kedua pula dimenangi oleh ...






kali nie mai kalah :-( saje je buat2 kalah nak bagi peluang kat dorang menang...kau patut terima kasih kat aku nana,saje je aku nak bg kau menang hehehehehe




nie apasal plak??? OOO tgh dok kira2 berape kena bayar balik yea main game nie..eh pakai duit sape yea..yg penting mai dh bayar tau..klu ada terkurang kira halal je lah ok..


Sebelum balik wajib ambil gambar dulu..amacam ada gaya tak kami posing ala2 atlet sukan bowling..kahkahkahkah...




Kawan2 thanks yea 4 today,i'm very enjoy this moment..LOVE U ALL...(^__^)

2 ulasan :

lyn aziz berkata...

alhamdulillah..comel may pakai tudung...cakap ngan k.ju...bwk2 bertobat...wakakaka...

myfara FLK berkata...

thanks..doakan mai kekal cam nie yea..mai nak hijrah..kak lyn ckp lah dgn bf akak kang dia tesentap plak mai ckp..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...