Pengikut

Rabu, 15 Jun 2011

Adobe yg telah lama ku tinggalkan.


Gunalah ape saje sofware yg canggih sekali pun mai akan balik semula pada Adobe Photoshop nie.Teringat kembali masa zaman jahilah dulu2 time belajar,terdetik dlm hati nie wahhh canggih betul adobe nie mcm2 benda boleh buat nak tempek, nak edit,nak eraser nak clone semua boleh buat.Time tu lah tau mcm mana sebenarnye superimpose tue dibuat..

Asal plak kan tiba2 kuar cite adobe nie,mana tak nye arinie sakit mata dok tolong mengeditkan(rosak bahasa klu Rais Yatim baca nie mau kena bersyarah aku) utk member nak gantikan banner nye...Disebabkan dah lama X menggunakan adobe & ditambahkan lg dgn asyik tel berdering je hasilnye kurang memuaskan tue pada pandangan mata aku lah,tp member mai kata OK je..Hopefully U like yea my friends..

Ditambahkan lg cite sorg lg member dtg minta ajar,mai nie ada ilmu X suka kedekut so ajarlah kan mana lah tau nanti klu X tau benda lain org pun blh kasi ajar..Cuma sikap mai  nie klu nak belajar kasi dok kat tempat mai @ mai sendiri akan ke tempat dorang ajarkan,minta beljar melalui tel adalah dilarang sama sekali..Real lg bagus senang nak mengajar..Tue lah dulu2 ada gak cite2 nak jd Cikgu but X kesampaian nak wat cam mana dah kurang cerdik.Tak kisahlah mcm nie pun mai dah rasa cam jd cikgu gak..kehkehkehkeh..




Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...