Pengikut

Jumaat, 17 Jun 2011

Abah SAYANG Mama

Pn. Marsilah & En. Zolkifli


 Bersempena hari bapa sedunia,abah telah memecah tradisi....kenape dan mengapa???sepatutnye abah akan menerima hadiah drpd familynye tp nie sudah terbalik abah telah menghadiahkan mama handphone baru diulang handphone baru...Macam gempak je nak ulang bebagai..mama pun apa lg gumbira X hingat siap tunjuk2 kami..

Sebelum korang kata "ala X lah canggih mana pun handphonenye" wei klu namanye hadiah tue X kira lah canggih ke tak bila org bg tue dah kira bersyukur sesgt ,nak tunggu duit sendiri mau tak belinye,org dah bg ambil je..Lagi pun mama bukan nye bisnes women yg besar sgt just jual ais cream malaysia 20sen je..Nak wat pe lah guna handphone yg canggih sesgt pun,just dpt terima incoming call & making call sudah dan dpt snap picture sikit sudah..

Nie lah handphone baru mama..Nokia C3
Nie plak handphone lama mama..


Mama klu X paham cara guna cari je kita orang,nanti kami ajarkan dan juga nak PINJAM BOLEH tak????



2 ulasan :

aLyNnZ berkata...

haha..xper lar sesekali terbalik nanti mothers day taun dpn mak mai plak bg hadiah kat ayah mai..

bestnyer dapat hadiah h/p...smart arr warna itam..

myfara FLK berkata...

akak bukan warna hitam dark blue tue,almaklumlah lah ambil gmbr guna handphone je tue yg kurang kualiti warnanye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...