Pengikut

Selasa, 28 Jun 2011

Geng Skirt Maxi Again


>< Adelin,Eja.Jue,Mai & Amirah ><

Nampak tak Geng Skirt Maxi dah bertambah mula2 dr 3 org skrg dah ke 5 org,welcome to the club Eja & k.Lyn...Disebabkan semuanye sgt segak mengayakan skirt masing2,after breakfast mai tarik semua ke luar utk berposing bersama2.

Mula2 ada yg malu2 x nak bergambar sudahnye hilang malu elok je semua baris ke luar standby dok posisi masing2..Macam tue kan bagus spoting kan elok..

Dah X mau cakap lebih2 cepat posing

Nie baru worm up belum ready betul2 nak ambil gambar tue pasal lah ada yg melopong antara kami..





3 org nie lah yg mai kata malu2 nak bergambar mula2,anyway thanks for taking picture with us..

Now sesi kami berdua taking picture..

ada gaya model magazine tak??? berangan sudah..nie bukan nak perasan yea.kak jue siap kata mai nie mcm model tudung plak..Mira kamu nampak kurus dr hari biasa,nie yg jeles bangat...


sila vote to us to win the model PKKM.kahkahkahkah...jgn marah mira just joking.Tp nampak tak gaya kami nie mcm anak dara lg..lg perasan!!! mau pengsan hubby masing2 klu kami nie kena ngorat...



Klu minggu lepas kak Lyn jadi mangsa utk snap gambar kali nie kak Liza plak jd mangsa yea.Anyway thanks a lot yea,klu nak join the club minggu depan kita pakai sama2 nanti mai roger bila nak pakai skirt..Kak liza betul2 nampak terpaksa klu yea pun betulkan lah tag nama tue..buat lawak lah kak liza nie..

K lah tue je nak kabor kat korang..Mai & Amirah tinggal kan anda dgn sejambak eh bukan sepasu bunga utk korang tgk..



Bye - bye
     

3 ulasan :

PUANSTOBERI berkata...

uih. mmg bleh dah la jadi model majalah.

myfara FLK berkata...

kahkahkah....

maszmadi berkata...

hah, nak tag post ni kat en.manan lah, leh masuk buliten kraf....... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...