Pengikut

Selasa, 14 Jun 2011

Part 4 - Hentian Terakhir

Poyo je aku nie pegi 2 hari tapi cite sampai berpart part...Agak2 korang nak tau tak lg last destinasi kami kat Cameron nie???? Tak dgr lah ape korang cakap kuat lah sikit!!! Kah kah kah kiranye mai dgr lah sgt ape korang cakap...Ok mai stop mengarut2 nie,last destinasi kami pg ke Taman Agro Tourism..Disini ada mcm2 yg boleh korang lihat antaranye strawbery,sayuran,buah-buahan & kaktus..

strawbery

Kat sini dibenarkan utk memetik sendiri buah strawbery & ada juga jual strawbery yg dah siap di packing..Bukan tue saja nak makan aiscream pun ada dijual pilih je yg mna korang rasa sedap utk dimakan..yum yum yum sedap....

nie X jual yea..ngam2 ada 3 benda ala strawbery nie so kami pun posing je lah..padahal muka je yg nampak kira ok je lah kan...thanks pd abg tue yg sudi snap ini pic..daat lah kami ber3 bergambar bersama2..

Bersebelahan dgn strawbery ada tanaman sayur-sayuran.Sory yea  ada 1 je pic yg sempat disnap..

 segar2 betul sayuran kat sini,masa kami berdiri disitu ada pekerja sdg memetik sayuran tersebut utk dijual..

Antara buah-buahan terdapat kat sini


 cuba korang perhatikan kat tangan hubby mai,ada apae?? ye buah anggur..Dah terang2 kat situ ada CCTV, punya lah berani hubby pi petik..Korang jgn ikut tau perangai hubby mai nie,nasib baik telepas klu kena tangkap agak2nye kena denda kot, tah2 kena bersihkan taman nie, haaa tu betul baru ada akal..

 Tomato yg belum masak lg..

Maju ke depan tempat yg paling mai suka sekali ialah pokok kaktus..Macam2 jenis kaktus ada disini baik yg kecil hinggalah ke besar badak..



 nie namanye menempah maut,ada ke nak makan kaktus tak blh blah dgn aksi muka aku..



Bawah dari tempat kaktus td ada plak jual bunga2..Geram2 rasa nak beli je tp dok pk klu beli nanti sampai KL 2 3 ari dah mati lg sayang..




Habis je dr jalan2 disitu kami pun geraklah balik ke KL.Mula lah mulut nie dok pok pek pok pek kata dgn hubby kita post pon je lah balik kita cuti lg..Hubby kata x boleh coz besok dah nak keje..So balik lah kami but i'm very happy habis kan masa disini..

Utk mengakhiri N9 nie mai tinggalkan dgn posing yg gedik dr kami,plz korang jgn gelak tau..

Tak tau ape motif gmbr nie diambil..


Bye bye..



3 ulasan :

Luv berkata...

best wooo... mai ..mskkan la lg gambar stawberi bebyk + bunga2 kat sn.. walopun x gi tp bile tgk gamba cam ada kat sn jek terkenang detik hnymoon ku..

myfara FLK berkata...

dan dan ko terkenangkan..apa lg pi lah naik cameron tue..kasi honeymoon sekali lg..aku dah turn ko plak pegi...

maszmadi berkata...

hoho bila tengok bunga2 tu, teringat lak kat seth tan.. hm, sampai kl xder ker bunga2 dalam binet kereta mai?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...