Pengikut

Isnin, 13 Jun 2011

Makan D Restoran WONG SOLO Indonesia

Nie citer masa ari sabtu, maaf lah yea dah jadi taik pun makanan yg makan aritu baru nak citer.Puas bejalan2 perut plak rasa lapar..Farha ajak makan kat restoran Wong Solo katanye kat sini makanan sedap2,kami follow je lah dah dia driver kena lah ikut mana yg dia nak bawa makan janji kenyang & halal sudah..Restoran nie berasal dr masakan Indonesia dan menu utamanye adalah ayam...Lokasi restoran nie kat Cyberjaya korang seacrh lah map kat google klu nak pegi mai nie buta jalan nak explain pun X tau..


masa nie kami dok memilih ape yg nak makan...perut tgh lapor tgk semua menu semua nak makan,but kena pilih 1 je kang X habis padan muka..


                           Nasi Ayam Bakar                            Nasi Ayam Penyek

                            Nasi Ayam Panggang                      Salad

Semua sedap2 rasanye(ikut tekak mai lah yea),cuma mai punya sambal ayam penyet pedas X hingat..ALAMAK air lupa nak ambil gambar..Air pun sedap gak semuanye terasa buahnye(kami minum air buah yea)..

Lepas habis makan kami mula gedik2 dok nak ambil gambar,tue dia kak iman siap cakap ambil background gambar dinding yg mengkuang tue je jgn ambil lebih2..Biar org ingat konon2 kita semua berada kat Indonesia..Porahhh berangan betul lah korang nie..






Sekian terima kasih..Boleh tak habis mcm nie je ayat..kahkahkahkah..Lepas makan nie barulah kami main bowling...

4 ulasan :

C.I.N.T.A berkata...

kat cyberjaya ade erk restoren ni? kat area mane erk?? x pernah nampak pun :P

maszmadi berkata...

hah, makan kat kedai orang bujang yerk (wong solo).... cam sedap jerk.. nyum nyum, haip!! leh wat buka pose nie..

aLyNnZ berkata...

mai br jew jap tadi akak, iman, as n nadia pi pekena nasi ayam penyet kat ampang park..nyum..

myfara FLK berkata...

correction to C.I.N.T.A tmpt tue bukan kat Cyberjaya sebenarnye kat bangi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...