Pengikut

Rabu, 22 Jun 2011

ALONG bukan mau tolong


  click picture utk tumbesaran gambar...


Flyers nie diselitkan kat cermin depan kereta hubby masa kami pegi downtown cheras,habis semua kereta disepanjang bahu jalan tue diselitkan,bikin semak je kat atas kereta org sibuk2 je nak suruh org berhutang..

Ayat sikit punya baik + manis bila nak bg pinjam kat org siap beri mcm2 advantages sampaikan ada yg X layak membuat pinjaman pun dibenarkan buat kat dorang.But bila org X mampu nak jelaskan dlm erti kata lain bayar balik amek kau sikit punya eh bukan sikit byk kurang ajar memang tak belajar langsung adap dan sopan memaki hamun org sesuka hati siap pukul memukul dan yg paling best tak payah susah payah nak cat rumah color baru dorang akan dtg beramai tolong catkan rumah warna merah.Peh memang lawa gile tue baru namanye art cat bertompok-tompok..Yg paling jijik sekali ada upacara penyembelihan binatang yg non halal kat depan rumah..

So silalah berpikir 100x semasa buat keputusan tak pun buat lah pinjaman pada tempat yg berdaftar cthnye CIMB,PUBLIC BANK,MAYBANK dll..

Sekian terima kasih & salam hormat...

" MASA DEPAN TERLETAK DITANGAN ANDA,ANDA MAMPU MENGUBAHNYE & INGAT ORG TERSAYANG "

1 ulasan :

maszmadi berkata...

oho, pinjaman perayaan... ada jugak erk??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...