Pengikut

Sabtu, 25 Jun 2011

OMG Beratnye Aku..

Masa nak balik dr Giant Kinrara,elok je depan muka pintu tue ada sebiji mesin penimbang berat badan..Mai pun minta hubby 20x2=40sen utk timbang berat badan..Nak tau gak lah kan berat nie maintain ke atau naik.Yelah dulu rajin gak timbang berat kak opis tp sekarang dah X blh nanti kena marah plak dgn CC department mai,katanye mesin tue bukan utk mesin timbang berat badan sebaliknye mesin tue utk timbang barang bg kegunaan posman menimbang barang semasa dorang pickup barang bungkusan.Siap tampek note tue X bg timbang,so tak kan tak paham bahasa X ada lah mai nak timbang lg tp ada gak yg buat ignore je,tue korang punya pasal klu dpt tangkap kena sound setepek jgn plak nak marah balik kat CC tue korang yg X paham bahasa org tue menjalankan tugasnye..


Dapat je duit terus berdiri betul2 kat mesin tue sambil tgk screen,minta2 lah maintain je berat nie.



ALAMAK

 Patutlah hubby dah X larat nak dokong mai rupanye berat badan mai dah naik melambung-lambung macam harga barang kat pasar.BENCI BENCIIIIII....


Walaupun berat badan mai masih dikira ideal mai masih X berpuas hati,mai kena diet nie tak pun mai nak pose ...


5 ulasan :

aLyNnZ berkata...

ideal lagi gtu mai..tapi dalam pada ideal tuu lau berat naik skit lagi..opsss terlebih sudaaa...

hihi..akak pun dah lama xtimbang nie seraammmm...

aLyNnZ berkata...

erm..blog akak xder pun dalam senarai bloglist mai..xper lar mai kite xglamour..

myfara FLK berkata...

yea kak linz memang kena berjaga2 dr sekrg sebelum badan besar cam belon..Sorry kak linz rasanye aritu ada mungkin hilang masa blog aritu problem..don't worry mai masukkan skrg..

aLyNnZ berkata...

cayunk mai...

NormaLiza Mah berkata...

salam.. drop by tgk entry n klik2...
kunjung, singgah n klik2...
tingkat tabung nffng..
moga berjaya..
salam persinggahan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...