Pengikut

Sabtu, 18 Jun 2011

Jam itu milik saya


Jam nie dibelikan oleh abah yg membuatkan aby sentap tahap gaban pd mai...Hello aby X mau lah gitu,sekali sekala je abah belanja lg pun kaklongkan mana ada jam perempuan selama niekan kaklong pakai jam lama abah, kan tue jam lelaki nie baru nak merasa jam tangan style perempuan.Tak mau jealous2..nanti abah mesti belikan aby benda lain, kan aby dah dapat camera now turn kaklong lah plak abah belanja beli..

Abah thanks yea belikan kaklong jam..I like it so much...LOVE U ABAH..

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...