Pengikut

Ahad, 10 April 2011

Aby Shenget Burung Hantu

Choiii..Haa tue lah trendkmark aby shenget dlm facebook dia.Arinie mai nak cite pasal aby shenget(my little sister),aby nie ada macam2 collection peribadi sendiri antaranye kasut,baju,seluar,bantal spongebob,rantai,subang dll dalam bilik penuh dgn barang dia je.Sebut pasal rantai,aby ada collection rantai loket burung hantu.Loket burung hantu nie X ada apa2 makna tau jgn plak nak kata ape2,diterangkan disini aby bukan kaki rayau malam2 yea kang mau kena pelangkung dgn abah & mama.

Mula2 heran gak punya lah mcm2 bentuk loket dijual but burung hantu plak yg dia berkenan nak beli dan pakai.Bila aby pakai rantai burung hantu nampak unik plak dan kena dgn jiwa remaja dia.Klu dia pakai baju simple mesti akan kenakan dgn rantai burung hantu nie,barulah menyelah sikit letak accessories.

Kat bawah nie antara collection burung hantu aby.. 


ada 3 ekor

actually loket nie batunye warna perang
loket nie yg paling besar sekali

subang pun ada

cincin

Mai pun dah terpengaruh dgn aby siap beli 1 tue pun beli kat IOI puchong..

Cantik tak???

Siap tunjuk aby lepas beli tue,menjeritlah dia nak but noway beli sendiri lah aby...hehehehehe.saje je nak bg aby bengang.Huh siap tanya beli kat mana dia nak beli gak mcm mai.Aby Aby kau nie memang Shenget lah..

K cau cin cau...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...