Pengikut

Isnin, 18 April 2011

...Energy Saving Mode...

Dapat lg sorang follower,untuk berlaku adil mai kena lah follow dia(Cik E) balik..Siap baca n3 Cik E lg,arini mai baca n3 dia pasal enerrgy saving mode.Sebelum nie ada gak terperasan beberape bloger yg lain menggunakan benda nie,terasa nak gak lah buat(apa org buat semua nak ikut).Benda nie akan jadi gelap seketika kat moniter after kita gerakkan mouse moniter kita akan jd seperti asal.Ala cam mana nak terangkan yea korang tgk je lah gambar kat bawah nie,


klu korang ada perasan cam gitu,tue lah enerrgy saving mode

Senang sikit mai nak buat,Cik E ada sediakan instruction apa lagi jom kite buat kawan2..
(copy bulat2 dr Cik E)
1. Log in lah dulu kat blogger.com ok..
2. Go to Design tab..
3. Edit HTML
4. Tick kotak 'Expand Widget Templates'
5. Tekan Ctrl F..Then search <head>..
6. Haa jumpa kan..Pas tu, copy yang kat bawah ni sesudah <head> tu ok..

<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js"></script>
kawan2 mai cau dulu..


***mai dah cuba dan dah berjaya..

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...