Pengikut

Khamis, 14 April 2011

Bulu Mata Palsu

Sepasang mata akan nampak cantik dengan memiliki bulu mata yg lentik.Pelbagai cara tuk melentik kan bulu mata antaranye dengan menggunakan pengepit bulu mata(murah @ mahal),memakai maskara yang pelbagai jenama dan tak terkecuali dgn memakai bulu mata palsu.

Sebut pasal bulu mata palsu korang pasti tau sape artis yg selalu memakai bulu mata palsu?Ala sape lg Rozita Che Wan lah yg pelakon tue ..Bulu mata palsu nie ada pelbagai jenis contoh nye yg lentik,warna warni,berdiamond dll..Bulu mata palsu nie paling popular dikalangan pengantin yelah nak bg naik seri pada wajah pengantin.Tapi sekarang tak payah kira pengantin dan artis org biasa pun boleh pakai dan mampu utk memiliki.Macam Rozita Che Wan,dia pakai bulu mata palsu dgn harga rm1 je murahkan..

Korang nak tau tak memakai bulu mata palsu nie sebenarnye ada risiko gak.Jangan nak ingat cantik je.Kenal tak pelakon Amyza Aznan baru2 nie dia telah ditahan di hospital Ampang Puteri dipercayai mengalami jangkitan kuman pada kedua belah matanye dan bengkak gara2 memakai bulu mata palsu semasa penggambaran drama.

Kata Amyza Aznan ketika dihubungi mStar Online
“Sebelum ini mata saya pernah bengkak selepas guna bulu mata palsu tetapi kesannya tak lama. Beberapa hari selepas itu sudah baik, tapi kali ini lebih teruk dan sakit.
“Sejak Jumaat lalu mata saya berair, membengkak dan terlalu sakit sehingga tidak boleh tidur,”

Amyza (kiri) ditahan selama tujuh hari di Hospital Ampang Puteri akibat jangkitan kuman pada mata. Turut melawatnya penyanyi Fazli Zainal
(tiga dari kiri) dan rakannya, Kelly Azman.


korang nak tau cerita selanjutnye click sini..

Nyeri tak???? Sebelum nie mesti kita X tau kan kesannye pada mata,terpulang lah pada korang sama ada nak mencuba,masih memakai atau membiarkan saje terjadi..Tapi klu nak mata cantik sihat bersinar minumlah InnerShine-Brand's.Tepuk dada tanya selera eh tanya akal.Cantik cantik gak kesihatan kena jaga juga yea,apa org kata mencegah sebelum berlaku..

Sekian, bye bye..^__^

***tak perli sape2 pun tau,mai pun ada hati nak gak pakai tp X tau cam mana nak pakai mau senget jadi nye klu main pakai je..

2 ulasan :

~Nabilah~ berkata...

truk gak ksn drpd pkai blu mte plsu nie....

cempakakuning berkata...

As salam.
Dah lama Fara tak join ga ye.
Jom join ga ni...http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-pinkummi.html

Satu lagi...nanti email details ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...