Pengikut

Rabu, 20 April 2011

Semuanye Nak Berbelog



Kah kah kah kah mai dah jd cikgu yg x beriktiraf lagi tak bertauliah..Kenape kenape kenape???? Dorang yg berkursus buat blog boleh plak minta tunjuk ajak ku sifu pada mai,tak ke gelak guling2 mai. Actually klu korang nak tau mai tak penah dihantar mengikuti kursus membuat blog nie,mai hanya belajar godem blog nie sendiri je,sampaikan mintak tunjuk ajak dr sufu2 blogeger lain (nak belajar punya pasal tanyalah,nasib tak face 2 face klu tak mau merah muka nie,mana tak nye ada yg student dah ada blog nie kan mai yg dah kerje, malu sehhh)

Siap opismate (kak sue) bg tau, blog mai dijadikan contoh utk belajar td..Wahhh dlm hati bangga jap nie + malu pun ada.Yelah mesti semua org dlm kursus tue tau mai ada blog,mesti dorang akan skodeng blog mai nak tau itu ini cite..Mau kena bahan nanti klu2 ada cite yg menarik perhatian dorang utk dijadikan bahan(ejekan lah),but setakat nie rasanye X ada lah cam gitu.Errrmm kena lebih berhati2 nie nak menulis & nak share gambar
kang kena bahan..OMG!!!!

Nak cite lg nie,cercite cercite(ikut cam usop wilcha ckp tau) kak sue siap mintak mai ajar dia buat blog(tue lah yg mai ckp td,pecayakan),so tak nak lah kedekut ilmu ajar lah dia itu ini,sempat gak kata baik suruh mai je mengajar td buat blog.Sambung lg ckp tue,dorang tak ajar ke buat betul2 td tulah lain kali ajak lah sekali mai masuk kursus..Belagak lah plak kau nie mai(sendiri ckp yea).Tak pe lah ada ilmu kite kena sharekan jgn kedekut ilmu,so gali jgn X gali ilmu tue yea...Bukan kak sue je ada lg sorang mintak tolong,ish ish ish akak meh lah dtg tmpt mai nanti mai ajarkan face to face..Senang sikit..

Ok lah pada korang selamat berbloging yea..jgn lupa FOLLOW mai tau..
U follow I, I follow U back...

...Bye-bye...

3 ulasan :

white daisy berkata...

Mai.. ello2... hihi.. saya budak baru belajar.. ambil mouse n keyboard, tolong ajarkan..

maszmadi berkata...

wah.. gelemer mai hari ni yerk.. lepas ni boleh ajar akak lak.. hehe okies?????

myfara FLK berkata...

kak mas lg pandai ape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...