Pengikut

Sabtu, 16 April 2011

...White & Red...

Hello...Good morning..

Mai bangun awal2 nie dok punggah almari nak cari baju dan ape2 je yg berwarna White & Red..Asal plak mai??Erm cam gini ptg karang mai & hubby nak pi tuuutttttt(tempat dirahsiakan) utk sambut birthday kak jue.

Actually kami sambut awal, tarikh sebenar patut nye besok but besok masing2 adahal tue yg kena sambut arinie.Berbalik pada cite asal,dok punggah mencari itu ini sekali terjumpa baju kemeja putih bercorak bintang2.
Ermm kira ok lah tue.But nak macthingkan dgn seluar apa plak yea??AAAAA udah jumpa,ada 2 seluar tapi yg mana 1 nak pakai nie??

                                                 yang ini atau ini??
kemdian lah kita cuba..

bintang2 berkedipan..huhuhu

Ok tue dah settle cari jap handbeg selamat lg ada warna merah,OK kot yg nie..

Merah sgt tak makngah.Hehehehehe

Kasut plak,semalam masa nak balik dari rumah mama ternampak kasut merah kat rak kasut,wahhh kasut warna merah gempak nie klu pakai betul2 ikut tema.Dok tiak2 panggil aby(my little sis),aby nak pinjam kasut boleh?

Perbualan kami
Aby:Long sama ke saiz kan kaki aby besar..
Mai:Jap2 i try first,bbb muat lah,pinjam boleh tak???
Aby:Pinjam lah,nanti pulang balik..
Mai:Thanks..

Pakai ke?Tah2 pakai kasut lain

Ingat tak mai penah cite aby collection (click sini),betulkan dia memang byk harta benda collection,klu dulu org kata adik untung dapat guna barang kakak but kini sudah terbalik kakak untung dapat guna barang adik hahahahhahaha..

Selain tue ada gak accessory gelang mai pun warna RED..


Hubby plak pakai baju t-shirt warna merah belang2 putih.

sampaikan hubby pun kena follow tema...

Hadiah? Dah beli semalam lagi. 

Sebungkus gula2 manis yg mengikut tema White & Red..^__^

DAN
seutas gelang tapi warna purple lain lah sikit..

Nape mai bagi gula2 manis nie?Mesti korang nak tau kan,tak pun mesti korang cakap mcm budak2 plak.Kak jue mai bg gula2 manis nie coz mai nak kak jue sentiasa senyum mengharungi kehidupan yg penuh pancarroba nie.Tabah yea sis, i hope u can be a strong women.Insyaallah.Amin.Dan gelang sebagai tanda persahabatan,gelang nie kak jue boleh pakai masa pi jalan2 atau pi keje ekk...Tak mau sedih2 tau. 

See u all in next N3 



***Tempat dirahsiakan, biar korang teka kat mana lah kami pegi,tak best lah bagi tau awal2..
      Tunggu ye next N3.

1 ulasan :

cempakakuning berkata...

As salam Fara.

nanti email sis ye.
http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/tanda-kasih-sayang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...