Pengikut

Selasa, 19 April 2011

...Gas Habis Plak...


Bajet ingat gas akan habis genap 2 tahun atau lebih sikit tapi habis awal lah plak.Korang jangan gelak plak yea,mai nie bukan kaki masak tunggu bila rajin je baru nak masak..Yang korang tgk resepi tue semua bila time rajin je yea,korang boleh dikirakan berape je resepi tue..hari2 lain masak cincai buncai je,tak pun beli kat kedai dan makan F.O.C kat rumah mama dan mak mertuaku..hehehhehehe...bini sape lah nie(en Krul jgn X mengaku plak bini mu nie,siap lah klu X mengaku tido luar)

Actually gas habis ari ahad,masa tue tgh goreng sosej tiba2 gas mati.Cuba beberape kali on kan but still X boleh confirm lah nie gas habis.Disebabkan suamiku outstation so tak payah lah beli tunggu dia balik dulu baru beli.Lagi pun bukannye masak,kan dok tumpang teratak mama..

Eisshh berape lah plak harga gas nie,bukannye biasa beli dulu en zul(abah) n cik mas(mama) yg beli,sekarang dah kawin kena lah beli sendiri dan 1 hal plak nak kena pikul gas dr kedai nasib lah ada lift klu tak hubby kena pikul naik tangga sampai ke tinggkat 7 mau patah semua tulang dia.

Anyway tak sabar nak jumpa hubby malam nie.


Hubby I Miss U So Much

2 ulasan :

C.I.N.T.A berkata...

rajin weh ko msk.. kalau aku hampeh.. malas giler

myfara FLK berkata...

terpaksa rajin lah,nak makan kang laki aku lari mengoyan plak aku..uissshhh simpang malaikat 44..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...