Pengikut

Jumaat, 1 April 2011

Kesakitan & Kebahagiaan

Orang kata "malang tak berbau ingatlah org tersayang" but malang tu lah terjadi kat mai..(Uissh tak excident kenderaan pun)..Uwaahhhkk sakit wooo,nie kejadian semalam terjatuh dlm bilik air.Adoiihai tu lah main sabun byk sgt kan dah tergelicir jatuh terduduk amek kau sakitnye tak terkata yelah terentak kat punggung nasib kepala tak ting tong..Alhamdulillah nasib tak cedera teruk dan pengsan dlm bilik airkang mau hubby pecahkan pintu bilik air tak pasal2 melopong plak nanti.Tue lah DEGIL mandi X nak sekejap2 klu tak kecut tangan tue tak kuar lah dia..

So pada sape member2 opis klu perasan tak dgr suara mai td,mai EL yea arini insyaallah ari isnin mai kembali bertugas..Dengar lah balik suara buluh perindu nie..Hehehehe..Mesti korang kata asal plak tak keje kata X ada ape2,wuuu sakitnye baru terasa sgt pagi td masa bangun tidur yelah semalam tak sapu ubat kot2 masuk angin lah tue ditambahkan lg badan X sedap mcm nak demam agaknye badan nie teperanjat kot terentak semalam..Tah lah x tau nak kata ape..

Hubby terpaksa kerja lg pun ada meeting besar arinie yelah nak dekat Sambutan Hari Bomba,kena lah bincang itu ini.Hubby pada mula nye nak cancel je pergi meeting but mai kata x pe pegi je,mai OK kang klu ape2 mai tel lah bg tau..Lagi pun mai nak rehat je senang cite sambung balik tido lah yea kang klu hubby ada kesian plak dia kena jaga mai..Alih2 tejaga dlm pukul 8,erm lapor lah plak perut nie klu time keje time nie dah makan so kedapur lah mai,ala malas lah plak nak masak baring lah dulu tgk2 tv.

Eh dah pukul 11 td hubby kata nak balik lepas habis meeting tah pukul berape habis nye tak plak hubby bg tau so mai rasa mungkin meeting akan habis dlm pukul 12 yelah arinie jumaat mesti lah behenti awal nak pi solat Jumaat kan..Erm apa kata masak lah kang sian plak hubby lapor mesti dia tak makan lepas meeting nak balik punya pasal nak jumpa isteri tercinta dia nie(ngada-ngada lah plak).Tung tang ting tong pong tong masak lah mai ala yg senang2 je apa yg ada masak je.Korang tgk je lah gambar apa yg ado..



Dalam pukul 2.30 ptg hubby sampai rumah,terharu mai dibuatnye hubby bagi mai bunga alahai romantiknye(jgn jealuos) sayang nye hubby kat mai..Sakit sikit pun dapat bunga thanks yea hubby.


 hubby hubby asal ada 4 kuntum bunga,hubby kata 4 kuntum for i love u sayang
ooo gitu rupanye..

 ..hubby i love u so much..

Lepas habis bergambar apa lagi kami sambar lah makanan lapor siut.Kan betul hubby belum makan habis meeting terus kejar balik rumah but sebelum tue dia singgah masjid solat jumaat dulu.

Ok lah cau dulu mai nak layan tgk tv dgn hubby.

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...