Pengikut

Selasa, 12 April 2011

...Senam Seni...

Kah kah kah nak cite nie semenjak 2009(lepas kawin) mai tak penah pun join senam seni,but jumaat lepas tah cam mana boleh plak nak turun join.Klu menyanyi tu org kata lari piching nie bersenam bersepah step,badan nie dah keras gelek pun tak serupa gelek lg.Apadahal hentam kan je janji kuar peluh sudah..

nielah instructornye comelkan. Dgr cite umur nye 22 thn..

Jom kita tengok muka2 dan ragam kami semua sepanjang program senam seni nie berlangsung..

posing tetap posing yea..






Walaupun tak semua yg turun bersenam tp nie dah dikira ramai gak lah yg join..















Tarikh   :    8 April 2011 (Jumaat)

                                              Masa     :    4.00 petang

                                            Tempat   :    Laman Plaza, Kompleks Kraf Kuala Lumpur

Lepas nie mai akan gagahkan diri utk join senam seni nie lg.No more excuse ok!!! 

Bye-bye

2 ulasan :

Dinda Iva berkata...

wah.....senam seni betul..hehehehe...kat pjbt ni setiap jumaat lunch hour wanita sahaja ade kelas erobik..heheheh

Rosalinda berkata...

hahaha gambar kita pun ada...aduhai semangat tu bersenam mkn pun semagat gak aduhai camne nak kurus...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...